Založ si blog

Chcem byť Balciarovou susedkou

Balciar je celkom bežný občan. Aspoň sa to všetci, čo sa k jeho prípadu zatiaľ vyjadrovali, vrátane ministra obrany SR, snažia takto prezentovať. A myslia si, že to stačí. Povedať, že jeho príjmy sú OK.

Povedať, že jeho zatiaľ cca 20 nehnuteľností, nakúpených, či vyfinancovaných bez jediného hypotekárneho úveru, sú OK.

Povedať, že betónovanie základov budúcej Balciarovej chaty, budovanej v Národnom parku Nízke Tatry na vrchu Lenivá, je OK.

Povedať, že nová chata je budovaná na pôdoryse pôvodnej drevenej chaty na tomto mieste, pritom Balciarova chata je rozhodne budovaná na väčšom pôdoryse, aj to je OK.

Stavať chatu v NAPANT a ešte k tomu na turistickom chodníku … koho toto trápi, že… ?

 

Ctihodný občan Balciar „získal“ ďalšie lukratívne miesto pre investovanie poctivo zarobených a „úplne čistých“ euríčok. Veríme, že ich určite zarobil vlastnou hlavou. Generálskou.

 

Ako bežný občan normálne požiadal o stavebné povolenie a ako bežnému občanovi mu na stavebnom úrade v Beňuši vyhoveli. Veď prečo nie?

Je to obyčajný generál.

 

Keď sa na to dívam ako bežná občianka krajiny, kde všetci politici dodržiavajú zákony až sa im parí z kečky, tak vážne zvažujem investíciu do stavby chaty, tak asi okolo 200m2 obytnej plochy, v bezprostrednom susedstve generála Balciara.

Bolo by úžasné mať za suseda takého čestného človeka, priam vzor aj pre budúce generácie našich detí…

 

Keď v Beluši s týmto nemali problém pre čestného občana Balciara, myslím, že to bude rovnako aj v mojom prípade OK.

 

Takže je vlastne všetko OK…

 

https://www.aktuality.sk/clanok/715701/stat-mafia-nakoniec-funkcionar-sef-tajnych-balciar-betonuje-v-narodnom-parku/

Nedokončená

02.12.2020

Len chvíľu som s tebou a celá z teba nežniem. plačem a ľúbim. Blúdim, keď ťa neviem nájsť, strácam sa, keď prestáva tvoj hlas priasť. Na koľko týždňov mám ťa ešte? Nie som žiadny veštec som iba Žena. Potichu zaľúbená. Tak potichu až mi duša kričí bez zjavných vonkajších príčin. Bez spoločnej adresy sme, bez bozku z lásky a rannej kávy čo všetko spraví. [...]

Poviem to trochu inak

21.04.2020

Aj keď nás po tejto zemi veľa nekráča, je nás na Slovensku len niečo málo cez päť miliónov, no pokojne by sme mohli byť žiarivým príkladom pre zvyšok sveta. Tak ako to bolo v novembri 1989 a tiež na prelome rokov 1992-1993. V oboch prípadoch sme sa dokázali zachovať slušne, pokojne, rozvážne. Doteraz nás vo svete dávajú za príklad. A v histórii to už takto bude [...]

Divoký Západ na východe EU

23.09.2019

„Keď má tiecť krv u nás, tak bude aj v Košiciach!“ Vyhlásil v roku 2015 vysokopostavený predstaviteľ oceľovej Matky (aj matka vo Votrelcovi bola veľká a oceľová…) v Pittsburghu po tom, čo si uvedomili a rozhodli, že musia zatvoriť niekoľko dlhodobo stratových prevádzok v USA a samozrejme prepúšťať zamestnancov. Prepúšťanie sa ale vtedy malo dotknúť aj [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

laluna

Na svet sa občas treba pozrieť očami človeka, ktorý práve spadol z Mesiaca.(S.Radič)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 76
Celková čítanosť: 195579x
Priemerná čítanosť článkov: 2573x

Autor blogu